Prajitura cu biscuiti si banane

Ingrediente:

Baza - 24 biscuiti.

Umplutura - 2 banane.

Crema- 500 ml lapte, 3 linguri amidon, 1 lingura faina, 2 linguri cacao, 50 gr ciocolata, 1 ou, 10 gr zahar vanilat, 90 gr zahar, 1 lingurita esenta de rom.

Decor - 100 gr ciocolata, 30 gr nuca de cocos.

Timp preparare:

30 minute

Preparare Crema

Amestecam 200 ml lapte cu amidonul, zaharul, faina, cacao si ou. Mixam compozitia pentru 1 minut. Restul de lapte se pune la fiert, dupa primul clocot adaugam compozitia de mai sus si amestecam continuu. Se fierbe 1 minut. Adaugam ciocolata, zaharul vanilat, esenta de rom si amestecam

Asamblare Prajitura

Pe o tava dreptunghiulara tapetata cu folie alimentara (impaturita 3 straturi ) asezam un strat de biscuiti - 9 bucati. Peste biscuiti adaugam un strat de crema - vezi foto. Adaugam un nou strat de biscuiti - 9 bucati. Adaugam un strat de crema , iar pe mijloc adaugam bananele . Adaugam biscuiti pe margini ( 3 si 3) - vezi foto. Adaugam crema peste biscuiti. Cu ajutorul foliei alimentare ridicam marginile, acoperim prajitura si strangem la capete. Se pune la rece pentru minim 2 ore, de preferat peste noapte. Indepartam folia si ungem prajitura cu restul de crema. Se glazureaza cu ciocolata topita si decoram cu nuca de cocos. Prajitura se introduce la rece pentru 30 minute . Se portioneaza in 7 felii.